Skip to main content

Hoe werkt het?

Profiteer van de centrale ligging in Nederland en ontmoet elkaar bij Flex and Friends, tegenover NS-station Driebergen-Zeist.

Vergaderruimte boeken

Deze stationslocatie is ideaal voor vergaderen vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Heel handig als je met de trein- of bus komt, maar ook parkeren kan bij het station of op ons eigen terrein voor de deur.

De kamers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 10 personen. Er is een flip-over aanwezig en ook een LED scherm voor je presentaties, beiden voor een kleine meerprijs.

  • 100 meter vanaf treinstation Driebergen-Zeist
  • Blauwe kamer: tot 4 personen vergaderen
  • Oranje kamer: tot 10 personen vergaderen
Contact opnemen

Kamer selecteren

Selecteer één van onze vergaderruimten en kies een datum.

Vergaderruimtes

Data selecteren

Kies de gewenste tijden, hoeveel personen, en of je een parkeerplek- of presentatie-middelen nodig hebt.

Klaar!

Je bent nu klaar! Direct afrekenen is niet nodig. Je ontvangt een bevestiging via de mail en achteraf een factuur voor jouw boekingen.

Bij aankomst is het mogelijk om via jouw boekingen de verschillende deuren te openen. Per deur is er een aparte openingsknop.

Deur openen?

Faciliteiten

Tijdens je vergadering kun je een broodjeslunch laten verzorgen door ons, of op korte afstand vindt je diverse mogelijkheden waar je voor- of na het vergaderen terecht kunt voor een lunch, diner of borrel.

Heb je speciale wensen voor lunch of diner?, laat het ons weten ..

Tarieven

De prijzen voor vergaderen variëren van slechts € 20,= tot € 30,= per uur voor leden, niet leden betalen slechts € 25,= tot € 35,= per uur. Prijzen zijn inclusief koffie, thee en water.

Ben je nog geen lid van Flex and Friends?, dan kun je dat snel worden door even contact met ons op te nemen.

Ben je al lid van Flex and Friends?

Ben je lid van Flex and Friends en wil je er zeker van zijn dat deze vergaderruimte beschikbaar is?. Reserveer dan even via ons online reserveringssysteem. Zo leg je eenvoudig de datum en tijd vast van je vergadering waarop het jou uitkomt of wanneer de ruimte nog vrij is. Annuleren kan kostenloos tot 24 uur voor aanvang van je vergadering.

Bekijk ook eens onze flexplekken