Blauwe kamer

Deze kamer ligt op de tweede etage van het gebouw ‘De Breulburcht’ en ligt slechts 100 meter van het NS station Driebergen-Zeist. Uitstekend bereikbaar voor diegenen die met openbaar vervoer komen maar ook parkeren kan voor de deur. Deze kamer is niet met een rolstoel bereikbaar en geschikt voor tot maximaal 4 personen.

Deze kamer wordt veelal gebruikt voor 1 op 1 gesprekken met coach of consultant en is uitgerust met comfortabele stoelen en een kleine vergadertafel. Koffie, thee en water is te vinden in de daarvoor speciaal geplaatste pantry die naast deze kamer te vinden is.

De hierboven genoemde prijs is per uur.


Beschikbaarheid

Categorie:

Beschrijving

Ben je al lid van Flex and Friends?

Voor zowel leden als niet-leden is een kamer boeken mogelijk bij Flex and Friends. Leden krijgen echter wel 20% korting op alle tarieven, vooral handig als je vaker een kamer wilt boeken.

Wil je er zeker van zijn dat er nog een vergaderruimte beschikbaar is?. Kijk dan eerst even op ons online reserveringssysteem. Zo leg je snel en eenvoudig de datum en tijd vast van je vergadering wanneer het jou uitkomt, of wanneer de ruimte nog vrij is.

  • Facturering per maand achteraf!
  • Prijzen zijn excl. BTW;
  • Een kamer boeken kan vanaf minimaal 1 uur, daarna kun je ook per half uur boeken.
  • Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de kosten van je boeking.
Lid worden

Vergaderruimte boeken of annuleren

Onze kamers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 10 personen, afhankelijk van de kamer die je kiest. Er is een flip-over aanwezig en ook een LED scherm voor je presentaties, beiden voor een kleine meerprijs.

Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de prijs van de kamer. Zet je je kopjes even in de vaatwasser als je weg gaat?.

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt 50% van de boekingskosten in rekening gebracht. Je krijgt ruim voor de boeking van ons nog even een herinnering van je boeking.

Parkeergelegenheid

Onze locatie is ideaal voor vergaderen vanwege de uitstekende bereikbaarheid recht tegenover het treinstation Driebergen-Zeist. Parkeren kan in het transferium bij het station maar ook op ons terrein. Wij beschikken zelf over 6 parkeerplaatsen, let op! deze zijn niet gratis..!

Tarieven

De prijzen voor onze kamers variëren van slechts € 20,= tot € 30,= per uur voor leden, niet leden betalen slechts € 25,= tot € 35,= per uur. Kijk op de prijzen pagina voor verdere uitleg.

Parkeren kost slechts € 1,25 per uur per auto voor niet-leden, leden betalen slechts € 1,= per uur. Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de kosten van je boeking.

Ben je nog geen lid van Flex and Friends?, dan kun je dat snel worden door even contact met ons op te nemen.

  • Trein en bus voor de deur.
  • Parkeren in transferium of op ons eigen terrein.
  • Zelf handig online boeken, kijk op vergaderruimte boeken.
  • Makkelijk toegang tot het gebouw via je eigen telefoon.
Contact opnemen