Oranje kamer

Deze vergaderruimte ligt op de tweede etage van het gebouw ‘De Breulburcht’ en ligt slechts 100 meter van het NS station Driebergen-Zeist, dus uitstekend bereikbaar voor diegenen die met openbaar vervoer komen. Deze kamer is niet met een rolstoel bereikbaar en geschikt voor maximaal 10 personen.

Indien nodig kun je beschikken over een groot LED scherm voor je presentaties dat kan worden gebruikt in combinatie met een iPad of laptop. Misschien wil je ook een flip-over gebruiken?, laat het ons weten. Ook het bestellen van een lunch is mogelijk tijdens je vergadering, vraag naar de mogelijkheden.

De hierboven genoemde prijs is per uur voor niet-leden.


Beschikbaarheid

Categorie:

Beschrijving

Ben je al lid van Flex and Friends?

Voor zowel leden als niet-leden is een kamer boeken mogelijk bij Flex and Friends. Leden krijgen echter wel 20% korting op alle tarieven, vooral handig als je vaker een kamer wilt boeken.

Wil je er zeker van zijn dat er nog een vergaderruimte beschikbaar is?. Kijk dan eerst even op ons online reserveringssysteem. Zo leg je snel en eenvoudig de datum en tijd vast van je vergadering wanneer het jou uitkomt, of wanneer de ruimte nog vrij is.

  • Facturering per maand achteraf!
  • Prijzen zijn excl. BTW;
  • Een kamer boeken kan vanaf minimaal 1 uur, daarna kun je ook per half uur boeken.
  • Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de kosten van je boeking.
Lid worden

Vergaderruimte boeken of annuleren

Onze kamers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 15 personen, afhankelijk van de kamer die je kiest. Er is een flip-over aanwezig en ook een LED scherm voor je presentaties, beiden voor een kleine meerprijs.

Koffie, thee en water kun je pakken bij de pantry die naast de kamers is gelegen. Zet je je kopjes even in de vaatwasser als je weg gaat?.

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt 50% van de boekingskosten in rekening gebracht. Je krijgt ruim voor de boeking van ons nog even een herinnering van je boeking.

Parkeergelegenheid

Onze locatie is ideaal voor vergaderen vanwege de uitstekende bereikbaarheid recht tegenover het treinstation Driebergen-Zeist. Parkeren kan in het transferium bij het station maar ook op ons terrein. Wij beschikken zelf over 6 parkeerplaatsen, let op! deze zijn niet gratis..!

Tarieven

De prijzen voor onze kamers variëren van slechts € 20,= tot € 40,= per uur voor leden, niet leden betalen slechts € 25,= tot € 50,= per uur. Kijk op de prijzen pagina voor verdere uitleg.

Parkeren kost € 1,= per uur voor leden, niet-leden betalen slechts € 1,20 per uur. Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de kosten van je boeking.

Ben je nog geen lid van Flex and Friends?, dan kun je dat snel worden door even contact met ons op te nemen.

  • Trein en bus voor de deur.
  • Parkeren in transferium of op ons eigen terrein.
  • Zelf handig online boeken, kijk op vergaderruimte boeken.
  • Makkelijk toegang tot het gebouw via je eigen telefoon.
Contact opnemen

Extra informatie

Hulpmiddelen

Beamer, Projectscherm, Videoconferentie