Skip to main content

Een vergaderlocatie huren in regio Zeist

Wil je een fijne vergaderlocatie huren in de buurt van Zeist? Dan ben je bij Flex and Friends aan het juiste adres! Profiteer van de centrale ligging en ontmoet elkaar bij onze vergaderlocatie in Driebergen. Onze vergaderruimte in regio Driebergen en Zeist is zeer geschikt voor vergaderingen met een informele sfeer.

Een informele vergaderlocatie huren met goede faciliteiten

Een vergaderruimte bij onze vergaderlocatie beschikt over een groot led scherm voor presentaties. Gebruik het scherm tijdens je vergadering in combinatie met een laptop of tablet. Wil je nog andere attributen huren, zoals een flip-over en schrijfmateriaal? Geen probleem! Wij zorgen dat alles in jouw vergaderruimte klaarligt bij aankomst. Heb je zin in een lekkere hap om jezelf een boost te geven tijdens een uitgebreide meeting? Wij verzorgen ook catering met lekkere broodjes. Je vindt daarnaast ook diverse horecagelegenheden op loopafstand van onze vergaderlocatie, waar je terecht kunt voor een lunch, diner of borrel.

  • 100 meter van treinstation Driebergen-Zeist
  • Boskamer: tot 7 pers.
  • Blauwe kamer: tot 5 pers. vergaderen
  • Oranje kamer: tot 10 pers. vergaderen
Contact opnemen

Blauwe kamer

Tot 5 personen vergaderen

Vanaf: €25,00 p/u incl. koffie-thee-water

Beschikbaarheid bekijken

De Boskamer

Tot 7 personen vergaderen

Vanaf: €30,00 p/u incl. koffie-thee-water

Beschikbaarheid bekijken

Oranje kamer

Tot 10 pers. vergaderen

Vanaf: €35,00 p/u incl. koffie-thee-water

Beschikbaarheid bekijken

Voordelig vergaderen in een fijn omgeving

De prijzen voor onze vergaderruimte variëren van slechts €20,- tot €30,- per uur voor leden. Niet-leden betalen slechts €25,- tot €35,- per uur. Deze prijzen zijn inclusief koffie, thee en water. Naast vergaderruimten kun je bij ons ook meerdere comfortabele flexwerkplekken huren, waar je in alle rust zelfstandig kunt werken. Wanneer je wilt flexwerken kun je gemakkelijk een plek huren waar je productief aan de slag kunt gaan in een fijne omgeving.

Word lid en krijg korting

Onze organisatie is een ledenorganisatie, maar ook niet-leden kunnen gebruik maken van onze faciliteiten. Wil je vaker komen? Wordt dan lid en krijg 20% korting op alle flexplekken en vergaderruimten! Bij je boeking van een kantoorruimte zal je de brutoprijzen zien, maar op je factuur zal de korting automatisch worden berekend.

Schrijf je nu snel in

Ben je nog geen lid van onze flexwerklocatie en wil je er zeker van zijn dat je een vergaderruimte kunt huren? Reserveer een ruimte via ons online reserveringssysteem. Leg eenvoudig de datum en tijd vast wanneer het jou uitkomt. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van je vergadering kosteloos annuleren. Huur snel een vergaderruimte voordat deze niet meer beschikbaar is! Heb je vragen over onze vergaderlocatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Bekijk ook eens onze flexibele werkplekken..