Vergaderen snel- en simpel geregeld ..

Profiteer van de centrale ligging in Nederland en ontmoet elkaar bij Flex and Friends, tegenover NS-station Driebergen-Zeist.

Vergaderruimte boeken

Deze stationslocatie is ideaal voor vergaderen vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Heel handig als je met de trein- of bus komt natuurlijk, maar ook parkeren kan bij het station of op eigen terrein voor de deur.

De kamers zijn geschikt voor groepen van 4 tot 14 personen. Er is een flip-over aanwezig en ook een LED scherm voor je presentaties, beiden zonder extra kosten.

  • Vergaderen tegenover treinstation Driebergen-Zeist
  • Blauwe kamer: tot 4 personen vergaderen (15,= p/u)
  • Oranje kamer: tot 8 personen vergaderen (25,= p/u)
  • Groene kamer: tot 14 personen (35,= p/u)
Contact opnemen

Oranje kamer

Tot 8 personen vergaderen

Vanaf: €25,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Groene kamer

Tot 14 personen vergaderen

Vanaf: €35,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Blauwe kamer

Tot 4 personen vergaderen

Vanaf: 15,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Faciliteiten

Onze vergaderruimten beschikken over een groot LED-scherm voor presentaties tijdens je vergadering. Je kunt het scherm tijdens je vergadering gebruiken in combinatie met een laptop of tablet. Aan het gebruik van het scherm tijdens het vergaderen zijn geen extra kosten verbonden. Wil je nog andere atributen erbij hebben zoals een flip-over o.i.d., laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor.

Tijdens je vergadering kun je een broodjeslunch laten verzorgen door ons, of op korte afstand vindt je diverse horecagelegenheden waar je voor- of na het vergaderen terecht kunt voor een lunch, diner of borrel.

Heb je speciale wensen voor lunch of diner?, laat het ons weten ..

Tarieven

De prijzen voor deze ruimten variëren van slechts € 15,= tot € 35,= per uur voor leden, niet leden betalen slechts € 20,= tot € 40,= per uur. Kijk op de boekings-pagina voor verdere uitleg.

Ben je nog geen lid van Flex and Friends?, dan kun je dat snel worden door even contact met ons op te nemen.

Ben je al lid van Flex and Friends?

Ben je lid van Flex and Friends en wil je er zeker van zijn dat deze vergaderruimte beschikbaar is?. Reserveer dan even via ons online reserveringssysteem. Zo leg je eenvoudig de datum en tijd vast van je vergadering waarop het jou uitkomt of wanneer de ruimte nog vrij is. Annuleren kan kostenloos tot 24 uur voor aanvang van je vergadering.

Bekijk ook eens onze flexplekken