Vergaderen, bij het treinstation Driebergen/Zeist

Flex and Friends beschikt ook over een spreekkamer alsmede een tweetal mooie vergaderruimten in Driebergen, tegenover NS-station Driebergen-Zeist.

Vergaderruimte boeken

De kamers zijn geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen.

Deze stationslocatie is ideaal voor vergaderen vanwege de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de trein, de auto als met het openbaar vervoer. Heel handig als je met de trein komt natuurlijk maar ook parkeren kan bij het station of op eigen terrein voor de deur.

  • Vergaderruimtes treinstation Driebergen – Zeist
  • Vergaderruimte Orange  – tot 8 personen vergaderen
  • Vergaderruimte Green – tot 16 personen vergaderen
  • Vergaderruimte Blue – tot 4 personen
Contact opnemen

Vergaderruimte Orange

Tot 8 personen vergaderen

Vanaf: €25,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Vergaderruimte Green

Tot 16 personen vergaderen

Vanaf: €35,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Spreekkamer Blue

Tot 4 personen vergaderen

Vanaf: 15,00 per uur

Beschikbaarheid bekijken

Faciliteiten

Onze vergaderruimten beschikken over een groot LED-scherm voor presentaties tijdens je vergadering. Je kunt het scherm tijdens je vergadering gebruiken in combinatie met een laptop of tablet. Aan het gebruik van het scherm tijdens het vergaderen zijn geen extra kosten verbonden. Wil je nog andere atributen erbij hebben zoals een flip-over o.i.d., laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor.

Tijdens je vergadering kun je een broodjeslunch laten verzorgen door ons, of op korte afstand vindt je diverse horecagelegenheden waar je voor- of na het vergaderen terecht kunt voor een lunch, diner of borrel.

Tarieven

De prijzen voor deze ruimten variëren van slechts € 15,= tot € 35,= per uur voor leden, niet leden betalen slechts € 20,= tot € 40,= per uur. Kijk op de boekings-pagina voor verdere uitleg.

Ben je al lid van Flex and Friends?

Ben je lid van Flex and Friends en wil je er zeker van zijn dat deze vergaderruimte beschikbaar is?. Reserveer dan even via ons online reserveringssysteem. Zo leg je eenvoudig de datum en tijd vast van je vergadering waarop het jou uitkomt of wanneer de ruimte nog vrij is. Annuleren kan kostenloos tot 24 uur voor aanvang van je vergadering.

Ben je nog geen lid van Flex and Friends?, dan kun je dat snel worden door even contact met ons op te nemen.

Bekijk ook eens onze flexplekken